Collega Annette Lubbers en ik schreven in opdracht van de Vereniging Hoomslag Dutch Professionals mobiel (450 x 600)gescholen het boek Dutch Professionals, powered by HBO. Dit boek geeft een beeld van al het mooie, innovatieve, spannende en praktische werk dat binnen de Nederlandse hogescholen wordt verricht. Studenten, docenten, onderzoekers, succesvolle alumni als Ahmed Aboutaleb of boegbeelden als Robbert Dijkgraaf en een reeks innovatieve projecten van praktijkgericht onderzoek zijn door ons geportretteerd.  Premier Rutte nam op 5 november 2015 het eerste exemplaar in ontvangst tijdens het spetterende feest van de Vereniging Hogescholen.

Vormgevers Annelies Frölke en Marjolein Rams hebben er een prachtig boek van gemaakt. De foto’s van Janus van den Eijnden, Mieke Meesen en Roel Rozenburg maken het een feest om te lezen. Lisa Zom en Michiel van Heeswijk zorgden voor de data-visualisaties. Onze planner Alwine Dijkstal was onze rechterhand voor het bureau.

Het boek is oa te bestellen bij uitgeverij Boom Lemma via de link https://www.boomlemma.nl/kernproduct/517/Dutch-Professionals.

IMG_1888 (600 x 450)rutte en de graaf

esther en annette met De Graaf