Esther Bakker en haar man besluiten naar Swaziland te verhuizen om ontwikkelingswerk te gaan doen. Na vijf jaar van kinderen krijgen, werken en in de rij staan bij Albert Heijn, ziet het vooruitzicht om twee jaar in Afrika te wonen er aanlokkelijk uit. Esther Bakker is beroepsreizigster, maar verder dan een huisje in Drente komt ze niet met haar jonge gezin. Dan liever een huisje tussen de olifanten, werken terwijl de wereld om haar heen in vlammen opgaat en in de rij staan bij de Spar, maar dan in het donker omdat de elektriciteit weer eens is uitgevallen. Gelukkig krijgt ze assistentie van de eigengereide Julia, met wie ze soms ook knetterend ruzie maakt.

Een aap in de tuin, en huis vol mieren, aids, hondsdolle puppy’s, omvallende bomen, safari’s, expatvrouwen met fourwheeldrives en een witte villa. Kortom: een ander leven in Swaziland.

Gratis eerste hoofdstuk lezen of het boek bestellen bij Uitgeverij Contact: http://www.weblezen.nl/readers/ireader.php?i=9789025431211&options=0111411100